Wijkteams

Wij vormen samen flexibele en vaste wijkteams, waardoor wij u thuis de aandacht, zorg en ondersteuning kunnen geven die u wenst en nodig heeft. Op basis van uw wensen en behoeften wordt u gekoppeld aan uw eigen wijkzuster.

Het wijkteam van uw keuze zal samen met twee of drie collega-zzp-ers verantwoordelijk zijn voor alle zorg, hulp en ondersteuning die u nodig heeft. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Op dit moment zijn de wijkteams actief in de regio's :

  • Limburg
  • Brabant
  • Gelderland

Wilt u meer informatie over een van onze wijkteams en wat zij voor u kunnen betekenen? Klik hieronder op het wijkteam van uw keuze!

Thuiszorgteam Velp
Thuiszorgteam Velp

Thuiszorgteam Velp is een kleine groep ‘vaste’ samenwerkende zzp’ers. Wij leveren kwalitatief goede en betaalbare persoonlijke zorg aan huis. Wij zijn actief in Velp en omstreken.

Lees meer +
Thuiszorgteam Stein
Thuiszorgteam Stein

Thuiszorgteam Stein is een kleine groep ‘vaste’ samenwerkende zzp’ers. Wij leveren kwalitatief goede en betaalbare persoonlijke zorg aan huis. Wij zijn actief in de Gemeente Stein en omstreken (Elsloo, Urmond, Berg aan de Maas en Geleen).

Lees meer +
Thuiszorg Team Tilburg / Berkel-Enschot
Thuiszorg Team Tilburg / Berkel-Enschot

Thuiszorg Team Tilburg is een klein team van samenwerkende zzp’ers, werkzaam in Tilburg. Wij bieden professionele, persoonlijke en deskundige warme zorg aan huis. Ons team staat voor
kwaliteit, continuïteit en persoonlijke aandacht.

Lees meer +

Laad meer +

Einde nieuwsarchief

CAZZ