Het zorgaanbod van Zorg&Co

CAZZ bij u in de buurt

Zorgaanbod

Zorg&Co levert thuiszorg in kleine en lokale wijkteams. Voor de volgende zorgaanvragen kunt u bij ons terecht: verzorging, verpleging en begeleiding. 

Verzorging

Het is natuurlijk heel vervelend wanneer door lichamelijke klachten, ziekte of ouderdom uw eigen dagelijkse verzorging steeds lastiger wordt en u hier hulp bij nodig heeft. Wij staan voor u klaar om u professioneel en vaardig te ondersteunen bij uw persoonlijke verzorging, de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL). Dit zijn handelingen zoals: in en uit bed gaan, toiletgang, wassen, tandenpoetsen, aan- en uitkleden en eten.

Naast persoonlijke verzorging is ook huishoudelijke zorg erg belangrijk. Langer in uw vertrouwde omgeving blijven wonen is wel zo prettig in een schoon en verzorgd huis. Wij regelen ook huishoudelijke hulp en bieden ondersteuning bij het poetsen, dagelijkse activiteiten zoals boodschappen doen en bijvoorbeeld bij het tuinieren.

Verpleging

Onder verpleging verstaan we verpleegkundige handelingen, die voorbehouden zijn aan verpleegkundigen. Enkele werkzaamheden van verpleegkundigen zijn lichaamsfuncties controleren, toedienen van medicatie, wondverzorging, stomaverzorging, aanbrengen en verzorgen van een katheter, geven van een injectie of een infuus, toedienen van medicatie enzovoorts. Het kan ook zijn dat u gespecialiseerde verpleging nodig heeft, wij zetten dan gespecialiseerde verpleegkundigen in voor deze specifieke handelingen.

Begeleiding

Ook voor thuisbegeleiding kunt u terecht bij de leden van Zorg&Co. Dit kan zijn: praktische begeleiding en hulp bij dementie, verstandelijke beperking, autisme of psychische problemen. Wij helpen u wanneer u niet in staat bent om praktische zaken te regelen en dagelijkse activiteiten uit te voeren.

Staat uw zorgvraag hier niet bij, wilt u meer informatie of heeft u interesse in een persoonlijke kennismaking? Neem dan contact met ons op door te bellen of ons contactformulier in te vullen.

Direct vrijblijvend contact opnemen

CAZZ