Zorg&Co Academie

Bijscholingen, e-learnings, praktijk en toetsing.

Zorg&Co Academie

Als professional in zorg en welzijn is het van belang dat je kunt laten zien dat je bevoegd en bekwaam bent en blijft. Als dienstverlenende organisatie ondersteunt en versterkt de Zorg&Co Academie de bevoegd- en bekwaamheid van zelfstandige zorgverleners. Zo hebben de zelfstandige zorgverleners altijd toegang tot bijscholingen en tools om zichzelf te ontwikkelen, tegen het laagst mogelijke tarief.De Zorg&Co Academie is ontwikkeld voor leden van de coöperatie Zorg&Co, maar ook niet leden mogen van het aanbod gebruik maken.

De Academie biedt bijscholingen en toetsingen voor verpleegtechnische handelingen, scholings- en reflectietrainingen voor de SKJ registratie, BHV/EHBO (herhalings)cursussen en scholingen om kennis van zzp-ers te vergroten.

Om de beste bijscholing en begeleiding te bieden is die praktijkervaring juist heel belangrijk. Daarom vindt de Zorg&Co Academie het zo belangrijk dat er met trainers uit het werkveld gewerkt wordt. Dit is ook meteen hoe de Academie zich onderscheidt van andere aanbieders. De Academie richt zich op kwaliteit en diepgang. Doordat de trainers zzp-ers zijn die dagelijks zelf in het werkveld aan de slag zijn, kunnen zij dit als de beste bieden. 

Skillslab
Op het hoofdkantoor in Elsloo heeft de Academie een eigen skillslab. Hier kun je bijgeschoold en getoetst worden op de uitvoering van verpleegtechnische handelingen. Bekijk het actuele bijscholings- en toestingsaanbod.

 

Vraagbaak voor leden van Zorg&Co
De Academie is er voor vragen uit het werkveld waar geen gemakkelijk antwoord op is. Van ethische dilemma’s tot obscure regels omtrent opleiden, verpleegtechnische handelingen etc.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Neem gerust contact met ons op! Klik hier.

CAZZ